Wie klaart de klus


Klusbedrijf Jansen is het bedrijf van Meijndert Jansen. Ik koos in eerste instantie voor de zorg, hoewel ik al sinds mijn 13e divers kluswerk doe. Eigen baas worden lonkte, maar dat betekende ook het vak van IC verpleegkundige loslaten.

Voor vrienden en mijn familie deed ik van jongs af aan grote en kleine verbouwingen. Die klussen leverden mij energie én ze bleken een prima leerschool. Vijftien jaar geleden voelde ik mij voldoende allrounder om een klusbedrijf te starten. Van die stap heb ik geen moment spijt gehad.

Klussen met hout geeft mij extra veel voldoening. Daarom heb ik ter aanvulling op mijn praktijkervaring de vakopleiding meubelmaker afgerond bij het Hout- en Meubileringscollege. Daar heb ik mijn kennis van technieken en mooie materialen verfijnd, zowel de oude als de nieuwe. En er is niets mooier dan een kwaliteitsmeubel in oude luister herstellen.

Het klus- en schildersvak gaat mij goed af. Misschien wel omdat er nog steeds zorg doorschemert in mijn aanpak. Ik werk zorgvuldig en gestructureerd, maak makkelijk contact en sta open voor de wensen van mijn opdrachtgevers. Vooral van ouderen krijg ik dit vaak als positieve feedback. De grootste uitdaging – solistisch werken – blijkt uitstekend voor mijn concentratie. En dus goed voor het resultaat.

Ik denk voor aanvang met u mee en ben secuur en flexibel in de uitvoering. Stel uw onderhoud dus niet langer uit en neem vandaag nog contact op!